НОВИНИ

Honda представи 150SS Racer

29 Март 2017 • НОВИНИ • Автор: Димо Димитров
Honda представи 150SS Racer

Часове преди да бъде даден официалният старт на 38-то международно изложение в Банкок, Тайланд, Honda поднесе любопитна изненада. Тя дойде под формата на концептуален байк носещ името 150SS Racer, което подсказва и за обема на двигателя му.

Той е заимстван от добре познатия за местния пазар 150-кубиков модел CB150R, но дизайнът му е далеч по-атрактивен и грабващ. Той е смесица между съвременен стрийтфайтър и класически кафе рейсър и определено не е за изпускане. Байкът е с обърната телескопична вилка отпред, задно окачване с алуминиево рамо, компактна изпускателна система под двигателя и къс, странично изведен ауспух и едноместна седалка, котио му придават супер атрактивен вид. Интересни са и джантите, които изглежа солидни и изработени от карбон.

Всичко това, разбира се, е нормално за изложбен експонат, а още повече прототип. Засега Honda не споделя плановете си за бъдещето на 150SS Racer и дали той ще влезе в серино производство, но може да се надяваме това да се случи, а и да видим машината на европейския пазар.

Коментари