НОВИНИ

Седмица до мото изложението в Sofia Ring Mall

17 Март 2017 • НОВИНИ • Автор: Димо Димитров
Седмица до мото изложението в Sofia Ring Mall

Точно след една седмица на 24 март ще отвори врати второто мотоциклетно изложение Moto Expo в Sofia Ring Mall. То ще продължи до 2 април, а посетителите ще могат да видят близо 200 машини, 40 от които премиерни за България. Входът, както миналата година, е свободен.

На Moto Expo 2017 най-новите си модели ще покажат почти всички световни производители на мотоциклети и скутери. Сред тях са Aprilia, BMW, Ducati, Ducati Scrambler, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, MotoGuzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и QUADRO (швейцарска марка, която ще бъде представена за първи път официално в България, със световен патент за единствената по рода сиреволюционна хидро-пневматична система на окачване).В рамките на изложението, посетителите ще откирят и многообразие от специализирана екипировка, аксесоари и резервни части, а също и различни велосипеди.

MOTO EXPO 2017 ще премине под мотото „Сподели пътя“ – кампания за безопасност и толерантност между всички участници в движението. Целта й е да се намалят инцидентите и черната статистика, чиито най-чести жертви са именно мотоциклетистите и велосипедистите. Партньори в „Сподели пътя“ са и МВР и БЧК, които ще вземат активно участие в изложението от 24 март до 2 април, като представители на институциите ще направят практически демонстрации за реакция в различни ситуации на пътя и ще предоставят информация с ценни съвети за безопасност.

Още по темата

Стартира Moto Expo 2017

Коментари

Facebook

ХАРЕСВАШ ЛИ НИ?

Абонирай се за новини