НОВИНИ

Стартира Moto Expo 2017

24 Март 2017 • НОВИНИ • Автор: Димо Димитров
Стартира Moto Expo 2017

С официалнa пресконференция в SofiaRingMall беше даден старт на второто мотоциклетно изложение Moto Expo 2017. В нея участие взеха изпълнителният директор на мола Димитриос Папулис, изпълнителният директор на Асоциация на автомобилните производители Таня Груева, трикратният носител на приза пътен полицай на годината Лъчезар Близнаков, инсп. Мария Ботева от ГНДП, зам.-генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска и актьорът и режисьор Асен Блатечки.

Moto Expo 2017 ще продължи от днес до 2 април, а посетителите му ще могат да разгледат изложените близо 200 мотоциклета, сред които и над 40 премиерни за България модели. Щандове на изложението имат Aprilia, BMW, Ducati, DucatiScrambler, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, MotoGuzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и новата за нашата страна марка QUADRO. Разбира се, има разнообразие от мото екипировка, аксесоари и резервни части.

Настоящето издание на изложението ще премине под мотото „Сподели пътя“ – кампания за безопасност и толерантност между всички участници в движението. Целта й е да се намалят инцидентите и черната статистика, чиито най-чести жертви са именно мотоциклетистите и велосипедистите. Партньори в „Сподели пътя“ са и МВР и БЧК, които ще вземат активно участие в изложението от 24 март до 2 април, като представители на институциите ще направят практически демонстрации за реакция в различни ситуации на пътя и ще предоставят информация с ценни съвети за безопасност.

Накои от най-добрите родни мотоциклетни състезатели също ще вземат участие в рамките на изложението. На 2 април от 15 до 17 ч. на щанда на MV Agusta, Quadro,Kymco всеки посетител може да получи снимка и автограф от многократния шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой. Колегата му Ангел Караньотов пък ще е звездата на щанда на Ducati. По време на изложението посетителите ще имат възможността да се запознаят и консултират лично с Караньотов, който ще дава и ценни съвети. На щанда на КТМ мото феновете могат да се срещнат и с топ състезателите Теодор Кабакчиев и Хакан Халми.

Коментари