АКСЕСОАРИ

Супергероите на Marvel получиха каски от HJC

25 Април 2016 • АКСЕСОАРИ • Автор: Димо Димитров
Супергероите на Marvel получиха каски от HJC

Корейският производител на каски HJC пусна серия от шлемове вдъхновена от супергероите на Marvel. Към момента са представени три модела, но вероятността е те да бъдат последвани от още.

Трите дизайна съчетават разпознаваеми елементи от визията на Железния Човек (Iron Man), Наказателят (The Punisher) и Капитан Америка (Captain America), а плановете на компанията са в бъдеще и други герои да получат каски със своите знаци.

Моделът, който вероятно изглежда най-атрактивно, е този на Наказателят. Той е черен с декорация на добре познатия череп и е с конструкция от поликарбонатен композит и система за вентилация Advanced Channeling Ventilation.

Графиките по модела вдъхновен от Iron Man пресъздават маската от костюма на Тони Старк. Каската е с вграден слънчев протектор със ситема One-Touch, който е тониран и с три позиции.

„Капитанският” шлем е в тематично синьо, с голяма буква „A” точно над визьора и крила от двете страни, които са в бял цвят. На задната част на каската е изрисуван емблематичният щит на Капитан Америка и дори „А”-то да не е най-добрия детайл, дизайнът е в духа на героя.

Каските The Punisher и Capitan America са базирани на модела CL-17 на HJC и са със сертификати DOT и Shell. Размерите им са от XS до 5XL и се продават на цена от 175 долара. Каската Iron Man е базирана на модела IS-17, има DOT серификация, размерите са XS до 2XL и струва 250 долара.

Още по темата
Коментари